Dette er hvorfor noen ikke oppnår vektnedgang og noen gjør, både raskt og varig.
Dette er hvordan du oppnår varig vektnedgang og helse, uten å prøve noe nytt, IGJEN, som ikke fungerer.
Vi har nå hjulpet over 21 000 kvinner og den 7.januar starter vi #DinKropp2019 , der hvor du lærer deg å spise og trene deg til resultater, der, da og alltid!
Du kan forhåndsbestille allerede nå, til kun 349,-!
Prisen er et engangsbeløp, resultater eller pengene tilbake.
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Er du klar for garanterte, raske og varige resultater i mens du spiller på lag med kroppen din?
Vi har nå hjulpet over 21 000 kvinner og den 7.januar starter vi #DinKropp2019 , der hvor du lærer deg å spise og trene deg til resultater, der, da og alltid!
Du kan forhåndsbestille allerede nå, til kun 349,-!
Prisen er et engangsbeløp, resultater eller pengene tilbake.
1
DIN INFORMASJON:
Ditt navn og e-post:
2
FULLFØR BESTILLING
Din betalingsinformasjon:
Shipping
Ved å handle, og legge igjen din e-post adresse her, er du sikret av vårt personvern, samt godtar å motta e-poster fra oss som du når som helst kan avmelde deg. Betalingen din er sikret via Stripe.
vårt 4-ukers online kurs#dinKRopp2019  gir deg: 
UTEN å telle kalorier, veie maten eller omgjøre livet så det handler om trening og mat;
  •  Oppskrifter og treningsprogram for 4 uker som også lærer deg hvordan du skal leve etter de 4 ukene er over. Mat fra din vanlige matbutikk og korte og effektive treningsøkter. PS: min favorittmat er mexicansk, her kommer det MYE godt!
  •  #1: NYHET: hormonell kartlegging: står du fast, uansett hva du prøver?
  •  #2: Min vei tilbake etter fødsel, vi følger samme strategi som funker i en travel hverdag (med eller uten barn!)
  •  #3: Mental trening; hvordan faktisk klare det du ønsker deg?
  •  #4: Ukentlige gruppesamtaler med meg og andre deltagere; her deler vi erfaringer og snakker om det som stopper oss fra å oppnå resultatene vi ønsker oss.
  •  #5: Daglige og ærlige oppdateringer fra meg; hva gjør, trener og spiser jeg FAKTISK i løpet av en dag?
  •  5 SUPERBONUSER: Opptrening etter fødsel, våre 200 favorittoppskrifter, hemmelighetene til motivasjon, hele treningsøkter på video og boken "Helsesannhetene"!
Hva sier kundene våre?
Hvem er vi?
Informasjonen du trenger, i en jungel av helseinformasjon.
For 10 år siden startet det hele.
Jeg jobbet med bachelor oppgaven min som siste del av ernæringsstudiet og skrev om det jeg brant mest for; hjerte- og karsykdom (min spesialitet skulle veldig raskt bli varig vekttap, men lidenskapen min for ernæring startet med hjerte- og kar sykdom).
Jeg hadde lært på skolen hvordan jeg skulle vurdere og velge studier og jeg hadde også lært at mettet fett økte risiko for nettopp, hjerte- og karsykdom.
Når jeg er interessert i noe, så dypdykker jeg i det.
Og det var det jeg gjorde nå også.
Og som ung og med lite erfaring, sjokkerte det meg, det jeg fant.
Kunne virkelig det jeg lærte på skolen være feil?
Kunne det den norske stat sier, være feil?
Ja. For i mens alle studier som ble referert til, da det ble påstått at mettet fett økte denne risikoen, handlet om en liten økning i kolesterol, hvor det samtidig ikke fantes et eneste bevis på at denne type økning i kolesterol faktisk økte risiko for hjerte- og karsykdom.
Jeg var hooked. Jeg fant ut mer og mer, og 10 år senere dypdykker jeg i ernæringsfaget kontinuerlig, og har samtidig vært så heldig å nå ha hjulpet over 21 000 kvinner med en bedre helse.
Sannheten om mat- og helseindustrien hadde sjokkert deg.
Jeg slutter aldri å bli sjokkert etterhvert som mer og mer forvirrende påstander dukker opp i media, men bruker det som en enda større grunn til å gjøre det jeg gjør; levere riktig informasjon, så du kan få den kroppen og helsen du faktisk fortjener.

Mari Mundal Krogshus, eier og daglig leder, OnlineLifeChange 
Dette får du i #DinKropp2019!
Hormonell kartlegging
Da jeg startet å jobbe med kvinner og vekttap, for nå 9 år siden, ble jeg kastet inn i en industri hvor alle skulle ha samme løsning, som om alle kvinner var like.
Jeg forsto raskt at dette ikke stemte og at det ikke genererte resultater hos kvinnene jeg jobbet med, så da jeg ble introdusert for en hormonell tilpasning ble jobben min en fullstendig annen. 
Kvinner som aldri før hadde klart å gå ned i vekt raste ned i vekt (kun til en sunn vekt), kvinner som hadde diabetes og lavt stoffskifte kunne slutte på medisiner. PCOS og endometriose ble forbedret og det jeg elsket mest; kvinner som  hadde prøvd å bli gravide i flere år, ble endelig gravide. Ansiktene deres når dette skjer er fremdeles min favorittopplevelse i denne jobben..
Vi stiller deg flere spørsmål for å avdekke hvilken ubalanse du kan ha, som kan hemme fremgang i ønsket vekt og helse, før vi da gir deg en plan på hva akkurat du skal gjøre og spise, for å kunne påvirke nettopp hormonbalansen din i riktig retning.
Treningen som faktisk gir resultater
Det er mange myter hva gjelder vekttap og av de største er kanskje det at du kan "trene deg slank".
Det er ikke sånn det fungerer. 
Og kanskje aller viktigst, HVA du trener er det som avgjør resultater.
Vi trener mer enn noensinne, treningssenterene er fulle, men likevel går kurven kun èn vei hva gjelder vekten vår; oppover.
Det er også så vanlig å skulle "kompensere for" treningsøkten, at man kan ta en ekstra sjokoladebit fordi man jo "har fortjent det og skal bruke de kaloriene på trening likevel".
Sånn fungerer det heller ikke. Her kommer myten om "kalorier inn/kalorier ut" inn i bildet. For det er KILDEN til kalorier som utgjør vekten din, i lengden, ikke mengden. (ulike matvarer trigger ulike hormoner, sult, metthet og grad av fettforbrenning).
Hva gjelder trening kan du ikke "checke off" at du har trent bare fordi du har vært på treningssenteret, og til nå har det kanskje ikke gitt resultatene du har ønsket deg?
Vi gir deg den treningen som forbrenner fett, også i mens du sover, og som ikke minst, er korte og effektive.
Den "sunne maten" som gjør oss tyngre og sykere.
Tenk deg det.
Nå har vi fått de samme anbefalingene og rådene siden 70-tallet, imens mange tiårs vitenskap, nettopp siden 70-tallet viser oss hva som faktisk fungerer. Siden 70-tallet har vi også blitt tyngre og tyngre, voksne som barn. Og fremdeles får vi de samme rådene.
Mitt LIV er denne vitenskapen, og uten de timene jeg bruker ukentlig på faget (hvor jeg og vi ALDRI bruker mellomledd som informasjonskilde, men sjekker alltid hver eneste kilde), hadde vi aldri kunnet generere de resultatene vi har gjort, for nå over 21 000 kvinner.
Et liv uten kjøtt, fett, salt og med kunstig søtning, kaloritelling, melk og fullkorn har gjort oss til nå nordens mest overvektige land, og til et land med beinskjørhet, diabetes, livsstilsykdommer og med et negativt bilde på ekte mat, med overvektige kvinner som sliter enormt med psyken.
Er du klar for en forandring, forankret i verdens største kostholdsstudier?
Min vei tilbake etter å ha født verdens vakreste skapning (ja, jeg vet det er en subjektiv mening) ;)
Den 13.oktober 2018 fikk vi vår første sønn, 8 dager før termin.
Jeg skal være ærlig å innrømme at jeg ikke elsket å gå gravid.
Jeg ville gjort det tusen ganger igjen når "belønningen" var det den var, men å ikke være kvinne over egen kropp, var ikke noe jeg var vant til, eller likte.
Kroppen min gjorde som den skulle. Den la på seg ekstra fett for å ha til ammingen etterpå (noe som fungerer kjempebra og som jeg er så takknemlig for), men det jeg kjenner mest på er styrken jeg har mistet. 
Jeg har to prolapser i ryggen og trenger en sterk kjerne for ikke å ha vondt i ryggen.
Og jeg blir litt halvgal av å sitte HELE døgnet å amme, som jeg gjør nå.
Så kroppen, som alltid, må kompensere for stillesittingen for å holde seg frisk. Og jeg skal innrømme at jeg gleder meg til mindre fett på kroppen min igjen, jeg skal være stolt av kroppen min og ha selvtillit, fordi det går igjen i alt jeg gjør i livet.
Og så stolt jeg er i dag, som har bært frem et friskt barn, som kom til verden på naturlig vis.
Jeg er stolt av å være kvinne og av jobben jeg har gjort.
Noen av våre 21 000 kunder:
OnlineLifeChange ©2018 - All Rights Reserved