Over 30 høykvalitets vitenskapelige studier viser at et kostholdet du følger i 30-Day Challenge resulterer i et mer effektivt vekttap, samt bedre helse målt gjeldende hjerte/kar helse, diabetes, samt alle metabolske faktorer.
Gjør deg klar for å kjenne på hva en hormonell balanse gjør med kropp, vekt, liv og humør!
Vårt 4-ukers kurs 30-day Challenge gir deg RASKE og garanterte resultater uten sult, kaloritelling eller veiing! 
Vårt nyeste og mest effektive kurs!
Ikke som noe annet vi har levert!
Tenk at du kan gå ned i vekt og få den kroppen du ønsker deg, IMENS du spiser god mat, ikke teller kalorier, har søtsug eller går sulten!

Nå gir vi deg 30-Day Challenge til KUN 240,- ved bruk av koden "OLC20KETO"  or  "blackfridayolc"!! 
Prisen er et engangsbeløp, resultater eller pengene tilbake. Du kan starte når du selv ønsker.

1
Din informasjon:
Ditt navn og e-post:
2
Fullfør ordre:
Din betalingsinformasjon:
Shipping
Ved å handle, og legge igjen din e-post adresse her, er du sikret av vårt personvern, samt godtar å motta e-poster fra oss som du når som helst kan avmelde deg. Betalingen din er sikret via Stripe.
Hva får du? 
Som gir deg SÅ sinnsyke resultater?
Mari Mundal Krogshus nå hjulpet 21 000 kvinner de siste 9 årene og slutter aldri å dypdykke i faget og sette samfunnets helse før alt annet. Du kan være trygg på at ikke betalte mellomledd påvirker og på at du får verktøy basert på virkelige vitenskapen. 
 • HELSE, innenfra og ut. Å ta kroppen i ketose viser blant annet å kunne hjelpe, i tillegg til tap av fettmasse; hjerte/kar sykdom, kreft, Alzheimer`s, epilepsi, PCOS og uren hud. 
 • Naturlig lavere appetitt; å gå sulten er årsak nummer 1 til at vekttap/dietter ikke fungerer i lengden. Du mister behovet for å måtte småspise hele tiden, eller ty til mellommåltider eller mat på farten.
 • Helt annen mat enn fett og bacon, du får fresh mat med sunne fettkilder, og ikke minst, enkel og god mat for hele familien!
 • En fullstendig plan for hva du skal gjør uke for uke i 4 uker, med KUN verktøy som genererer dokumenterte resultater.
 • Nye oppskrifter hver uke (aldri levert før) som ikke bare er GODE og er enkle å lage, men som er tilpasset et travelt liv.
 • Et HELT NYTT treningsprogram som tar FATBURN til et helt annet nivå. For både hjemme og senter. Kun 45 min, 4 ganger i uken.
 • BONUS: få boken "Helsesannhetene" som forklarer deg hva som er EGENTLIG er rett og galt i kaoset av helseinformasjon!
 • Ubegrenset oppfølging av oss og tilgang til en lukket facebook gruppe for alle deltagere.
Hva sier kundene våre? 

Vanlig stilte spørsmål! 
Vi forstår at du lurer!
 • Hva består maten av? Maten består av rene råvarer som du får på butikken: egg, kjøtt, fisk, grønnsaker, bær og frukt. 
 • Hvordan ser en vanlig dag og uke ut? Da har du f.eks smoothie, knekkebrød eller omelett til frokost, kjøtt/fisk/salat/et varmt måltid til lunsj og taco, mexicansk, en enkel fiskerett, biff eller kylling med grønnsaker til middag og en sjokolade dessert. Trening utfører du 3 - 4 ganger i uken, hver økt tar 30 - 45 min, og det er enten en styrkeøkt hjemme eller på senteret, eller gange/løp ute. 
 • Passer det for mitt travle liv? Ja, vi gir deg masse alternativer både på farten, på jobb og når du glemte å planlegge!
 • Passer det for familien min? Ja! Det eneste er at det kan være lite karbohydrater om noen ønsker mer av dette (det trengs absolutt ikke!), dette kan løses enkelt ved å tillegge potet og frukt i maten.
 • Kan jeg bli med uten å trene? JA! Kostholdet er 80 % av vekttapet ditt (imens treningen avgjør både hvordan det ser ut "under", samt påvirker fettforbrenningen i noen grad). 
 • Kan jeg bli selv om jeg er gravid eller ammer? Ja, men vi gir deg da litt andre regler enn andre, da det er vist at det er sunnest for mor og barn ved f.eks. amming å innta karbohydrater grunnet innholdet av karbohydrater i morsmelken.
Vitenskapen bak 30-Day Challenge :
En oversikt over randomiserte, kontrollerte studier
Her er en oversikt over blant annet meta analyser som sammenligner "dietter" med lite karbohydrater,  sammenlignet med "dietter" med lite fett, og mer karbohydrater.
Resultatene viser et bedre resultat, både gjeldene metabolske faktorer, samt vekttap og tap av fettmasse.
Oversikt lånt fra Kostdoktorn, bilde kan være for lite på mobil, se gjerne siden på PC/Mac istedet.
Er du også forvirret? 
"Lavkarbo" i media!
 • Aviser har alltid et mål om å oppnå så mange lesere og "klikk"som mulig. Det er lett å glemme dette når vi er oppvokst med å "tro på det som står i avisen". Norske journalister utfører absolutt INGEN kildekritikk hva gjelder helse og det er meget skadelig for det norske samfunn.
 • Det ble nevnt en studie i sommer med at "Lavkarbo forkorter livet". Det som må gjøres før det skal vites om en studie bør "tas på alvor" eller ikke, er å gjennomgå studien. Noe vi, og verdens flinkeste fagfolk, selvfølgelig gjør. Og for å gjøre en lang historie kort, er den studien INGENTING å bekymre seg for, og norske journalister bør skamme seg for å formulere seg på den måten. 
 Kontakt oss: kontakt@onlinelifechange.com
Copyright © 2018 - OnlineLifeChange - All Rights Reserved