Over 30 høykvalitets vitenskapelige studier viser at et kostholdet du følger i 30-Day Challenge resulterer i et mer effektivt vekttap, samt bedre helse målt gjeldende hjerte/kar helse, diabetes, samt alle metabolske faktorer.
Oppnå optimal fettforbrenning og helse på 4 uker!
Bli med oss på 30-Day Challenge!
Vårt nyeste og mest effektive kurs!
Ikke som noe annet vi har levert!
Tenk at du kan gå ned i vekt og få den kroppen du ønsker deg, IMENS du spiser god mat, ikke teller kalorier, har søtsug eller går sulten!

*Din pris nå; KUN 279,-!!!*
Prisen er et engangsbeløp, resultater eller pengene tilbake. Du kan starte når du selv ønsker.

1
Din info:
Steg 1:
2
Fullfør bestilling
Steg 2:
Shipping
Ved å handle, og legge igjen din e-post adresse her, er du sikret av vårt personverk, samt godtar å motta e-poster fra oss som du når som helst kan avmelde deg. Betalingen din er sikret via Stripe.
Hva får du? 
Som gir deg SÅ sinnsyke resultater?
Mari Mundal Krogshus nå hjulpet 21 000 kvinner de siste 9 årene og slutter aldri å dypdykke i faget og sette samfunnets helse før alt annet. Du kan være trygg på at ikke betalte mellomledd påvirker og på at du får verktøy basert på virkelige vitenskapen. 
 • Nye oppskrifter hver uke (aldri levert før) som ikke bare er GODE og er enkle å lage, men som er tilpasset et travelt liv.
 • Et HELT NYTT treningsprogram som tar FATBURN til et helt annet nivå. For både hjemme og senter.
 • Triksene som tar deg gjennom den første fasen kroppen går gjennom når den starter å kun bruke fett som energikilde.
 • Ubegrenset oppfølging av oss og tilgang til en lukket facebook gruppe for alle deltagere.
 • Muligheten til å starte når du vil (om du vil starte senere enn den 1.oktober) og selvfølgelig RESULTAT GARANTI!
Hva sier kundene våre? 

Vanlig stilte spørsmål! 
Vi forstår at du lurer!
 • Hva består maten av? Maten består av rene råvarer som du får på butikken: egg, kjøtt, fisk, grønnsaker, bær og frukt. 
 • Hvordan ser en vanlig dag og uke ut? Da har du f.eks smoothie, knekkebrød eller omelett til frokost, kjøtt/fisk/salat/et varmt måltid til lunsj og taco, mexicansk, en enkel fiskerett, biff eller kylling med grønnsaker til middag og en sjokolade dessert. Trening utfører du 3 - 4 ganger i uken, hver økt tar 30 - 45 min, og det er enten en styrkeøkt hjemme eller på senteret, eller gange/løp ute. 
 • Passer det for mitt travle liv? Ja, vi gir deg masse alternativer både på farten, på jobb og når du glemte å planlegge!
 • Passer det for familien min? Ja! Det eneste er at det kan være lite karbohydrater om noen ønsker mer av dette (det trengs absolutt ikke!), dette kan løses enkelt ved å tillegge potet og frukt i maten.
 • Kan jeg bli med uten å trene? JA! Kostholdet er 80 % av vekttapet ditt (imens treningen avgjør både hvordan det ser ut "under", samt påvirker fettforbrenningen i noen grad). 
 • Kan jeg bli selv om jeg er gravid eller ammer? Ja, men vi gir deg da litt andre regler enn andre, da det er vist at det er sunnest for mor og barn ved f.eks. amming å innta karbohydrater grunnet innholdet av karbohydrater i morsmelken.
Vitenskapen bak 30-Day KETO Challenge :
En oversikt over randomiserte, kontrollerte studier
Her er en oversikt over blant annet meta analyser som sammenligner "dietter" med lite karbohydrater,  sammenlignet med "dietter" med lite fett, og mer karbohydrater.
Resultatene viser et bedre resultat, både gjeldene metabolske faktorer, samt vekttap og tap av fettmasse.
Oversikt lånt fra Kostdoktorn, bilde kan være for lite på mobil, se gjerne siden på PC/Mac istedet.
 Kontakt oss: kontakt@onlinelifechange.com
Copyright © 2018 - OnlineLifeChange - All Rights Reserved